EXTRAESCOLARS

Benvolguts pares/mares ,

Aquest any volem iniciar el camí a la normalitat tot i que continuem en pandemia. És per aquest motiu que s’acompliran totes les pautes de funcionament indicades al Pla d’inici del curs escolar i les indicacions rebudes del centre escolar,  i s’adaptaran a la evolució de la situació sanitaria permanentment.

Tot seguit adjuntem l’oferta de extraescolars, preus i horaris. Podreu fer l’inscripció  telematicament a  http://isotropic.cat/inscripcions.

  1. Cliqueu l’enllaç
  2. Busqueu i cliqueu sobre el nom de l’escola , ompliu la inscripció. Els preus que veureu a la web és el preu soci, per als no socis el procediment és el mateix amb diferència  que un cop carregat el rebut al vostre compte bancari l’import serà el preu no soci.
  3. Quan accediu al formulari de les extraescolars veureu un apartat que enllaça directament per fer la inscripció de l'acollida si la necessiteu,ompliu primer les extraescolars i després l’acollida.

 

  •  L’estona de 1h15’ inclou espai per berenar + activitat.
  •  L’’extraescolar de futbol inclou partits dissabtes al matí a la lliga de futbol d’escoles de Mollet i s’obrirá fitxa als participants, el cost de la qual es fará en cobrament únic .El preu mensual no inclou l’import de la fitxa.  

 

Totes les activitats es realitzaran dintre del mateix horari 16:30h a 17:45h, excepte piscina que es realitza a Can Arimon en dues franges horàries 17:00h - 17:45h per p3,p4, p5 i a les 18:30h - 19.15h: de 1er a 4art.

 

 

A causa del poc marge de temps del que ha disposat l’AMPA per gestionar les extraescolars desde l’assemblea del passat 1 de setembre, les places oferides a la piscina de Can Arimon són molt limitades, així que de totes les sol·licituds rebudes es donarà prioritat als socis de l’associació i en cas de tenir més demanda que places es procedirà al sorteig de les vacants.

L’import de la piscina es de 42 euros/trimestre i s'ha de fer l'ingrés via transferència al compte de l’ampa:  IBAN ES09 2038 6901 5660 0002 2145, entre els dies 1-5 d’octubre/gener/abril . Per als no socis l’import trimestral será de 50 euros/trimestre i s’efectuarà de la mateixa manera.

Per protocol covid la piscina no permet l’entrada dels pares als vestuaris. Els monitors són els encarregats d'ajudar als nens i nenes dintre de les instal·lacions per aquest motiu l'hora d'arribada a vestuaris es 10 minuts abans de l’inici de l’activitat.

Per fer l’inscripció  cal enviar el full d’inscripció que trobareu a la web de l’ampa als pròxims dies, per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb assumpte piscina.

 

Links d'interés

Enllaç web Blog Cal Músic

Enllaç web La Vostra Cuina

Enllac web FaPaC