ACOLLIDA

L'acollida és el servei que l'ampa ofereix per conciliar l’horari laboral de les famílies amb l’horari lectiu de l’escola.

Aquest servei es realitza amb l’empresa Isotropic i podeu fer les inscripcions telematicament a  inscripcions acollida(cliqueu aquí) . Tot i així adjuntem el llistat de preus per a socis i no socis de l’associació.

1.Cliqueu l’enllaç 

2.Busqueu l’escola i ompliu la inscripció. Els preus que veureu a la web és el preu soci, per als no socis el procediment és el mateix amb diferència  que un cop carregat el rebut al vostre compte bancari, l’import serà el preu no soci que trobareu a la taula següent.

3.S’ha de tenir present que pròximament s'eliminarà el pagament de l’acollida en efectiu  per usuaris  esporàdics siguin socis o no.S'establirà un perìode de transició per fer aquest canvi.Desde l’Ampa farem arribar tota la informació necessària per la implantació d’aquestes noves mesures econòmiques per tal de mantenir el nostre compromís de transparència a la gestió econòmica de l’entitat. 

 

  

L’import indicat a cada requadre es aplicable a la franja horaria seleccionada, matí o tarda, per tant si un infant fa servir l’acollida 5 dies la setmana de 7:30h - 9:00h i de 16:30h - 18:00h l’import a abonar será de 70 euros/mes

 

Links d'interés

Enllaç web Blog Cal Músic

Enllaç web La Vostra Cuina

Enllac web FaPaC